Hacı Muzaffer Bakbak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
HACI MUZAFFER BAKBAK MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ İnönü Cad. No162 Şahinbey / GAZİANTEP
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin esaslarının gelişimini sağlayacak özgün katkılarla Hacı Muzaffer Bakbak Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğü Bilgi Çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, ülkemizin gereksediği mesleki donanıma ve kendi işyerini açabilecek girişimci ruha sahip bireyler yetiştiren, yüksek öğretime öğrenci hazırlayan bulunduğu çevrede eğitim kadrosu ve öğrencileri ile örnek ve önder olan kültür ve mesleki eğitim merkezi olmaktır.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevrenin ve fiziki koşulları da göz önünde bulundurarak öğrencilerimizin yaparak- yaşayarak öğrenmelerini, teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürecek yöntemlerle etkili ve verimli bir şekilde uygulanabilecek, öğrencilerin yeteneklerine ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kalifiyeli eleman yetiştirebilecek ve onları üniversitelerin ilgili bölümlerine yerleştirebilecek yaratıcı ve organize bir eğitim-öğretim ortamı meydana getirmek ve bütün öğrencilerimizin ulusal ve uluslar arası platformda çağın gereklerine uygun teknolojik araç ve gereçleriyle donatılmış fiziki ortamlarda, bilgi,görgü ve beceri seviyesine ulaşmış bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Merkezi Doğalgaz