Nis

Sosyal Okul Projesi kapsamında katıldığımız; Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Wushu-Tao Müsabakalarında okulumuzdan Fatma Nur DAŞDELEN adlı öğrencimiz ikinci olmuştur. Kendisini ve emeği geçen hocalarımızı tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğü'nce okulumuzda dokuz okulun katılımıyla " Mutfak Sanatları Yarışması " düzenlenmiş ve dereceye giren okullara hediyeleri takdim edilmiştir. Yarışan tüm okulllarımıza teşekkür eder, dereceye girenleri tebrik ederiz.

Mrt

Sosyal Okul Projesi Kapsamında okulumuz öğretmen ve aileleriyle beraber iftar yemeği düzenledik. Bu güzel organizasyonu tertip eden herkese ve iftarda bizimle olan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Moda Tasarım Teknolojileri Bölümümüz tarafından üretilen palyaço kostümleri Çocuk Gelişimi Bölümümüze teslim edildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümünde aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz okulumuzda saygıyla anıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Mrt

Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden gelen ekipler okulumuz öğrencilerine deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında seminer verdi. Ardından okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Mrt

Sosyal Okul Projesi Kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan gelen sanatçılar tarafından okulumuzda tiyatro oyunu sahnelendi. Bizlere yaşattıkları keyifli dakikalar için değerli sanatçılara teşekkür ederiz.

Mrt

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuz mezunlarından ve yazdığı kitaplarla dünyaca tanınan yazar Sayın Özden Mermer Özsabuncuoğlu okulumuz öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. Bilgi dolu ve keyifli söyleşisi için kendisine ve eşine teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kutadgu Bilig ile ilgili okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mehmet Gazi Teke tarafından hazırlanan bulmaca etkinliği öğrencilerimize  uygulandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Muhammet Polat'ın rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından deyimler ve atasözleri ile ilgili hazırlanan pano ve afişler... Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Sosyal Okul Projesi kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bandosu okulumuz öğrencilerine konser vermiştir. Yaşattıkları keyifli dakikalar için bando üyelerine ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz ile Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş birliğinde yürütülen proje ile öğrencileri maker kültürü ile tanıştırmak, küresel maker topluluğunun bir parçası olarak 21. yy becerilerini edinmelerini ve bu becerileri kendi başlarına geliştirebilmeleri için gerekli imkanları sağlamak amacıyla yürütülen proje kapsamında okulumuzdaki Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerine  online eğitimler verilmiştir.Okulumuzda  online eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere, Şahinbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Reeder firması tarafından düzenlenen yüz yüze atölye çalışmaları gerçekleştirildi.Öğrencilerimiz bu eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazandılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuz El Sanatları Teknolojisi öğrencilerimizle Onat Kutlar Sergi Salonu'ndaki Gaziantep Çocuk Sanat Merkezi Ara Tatil Sergisi'ne katıldık. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sosyal Okul Projesi kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı eğitimci yazar Sayın Zekeriya Efiloğlu okulumuz öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. Bu değerli ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.