1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV TARİHLERİ

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında Moda ve Tasarım Bölümü öğretmenleri tarafından Moda-Tekstil Fuarı'na gezi düzenlendi.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzun yiyecek içecek hizmetleri bölümünün katkılarıyla 2. Geleneksel Yemek Yarışması düzenlendi.

Yarışmada 1. Hülya Dağcı

2. Havva Laftan

3. Gülizar Olğun

adlı velilerimiz ve öğrencileri kazanmıştır. Ve ödülleri kendilerine takdim edilmiştir.

Ara

Sosyal okul projesi kapsamında 5.Gazi Yarı Maratonu ve Halk Yürüyüşü Öğrenci ve Öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğretmenler arası dart yarışması yapıldı. Keyifli anlar yaşanılan anlar.

Sosyal Okul Projesi kapsamında üniversite tanıtım günlerine katıldık

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamındaki etkinliğimiz "3+1 Mikrofon" kazananları bugün ödüllerine kavuştu. 13 ogrencimizin 6'sı Kitap Kafe ve Panaroma Müzesi ziyaretinde bulunurken 7 tanesi de Udma Peynir Müzesi'nde eşsiz bir kahvaltı yaparak nadir bir müze olan peynir müzesini gezdi.

Ara

Medeniyet Şehri Gaziantep kanalının "3+1 Mikrofon" adlı yarışması, okulumuza geldi. Öğrencilerimiz, yarışma heyecanı ile doğru cevapları ararken kazandıkları ödüllerin de mutluluğunu yaşadılar.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerin anneleri ile beraber yarışacağı yemek yarışması düzenliyoruz. Yarışma başvurularınızı okul idaresinden yapabilirsiniz

Sosyal Okul Projesi Kapsamında  İslam Bilim Tarihi Müzesi'ne gezi düzenledik

Ara

SOSYAL OKUL PROJESİ kapsamında sportif faaliyetlerden öğretmenler arası voleybol turnuvasını gerçekleştirdik.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından yürütülen "Münazara varsa Mülahaza vardır" adlı münazara yarışmasına katıldık.