May

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuz 11/A Yiyecek İçecek Hizmetleri sınıfı ve bölüm öğretmenlerimizle beraber piknik etkinliği düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğrenciler arasında  Mas Güreşi turnuvası düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğrenciler arasında  Mangala Turnuvası düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından okul içi ağaç dikim çalışmaları yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında emniyet güçlerimiz tarafından öğretmen ve öğrencilerimize kadına şiddetle mücadele kapsamında KADES semineri verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Bugün Gıda Teknolojisi Alanı öğretmenlerimiz Neslihan Uyanık ve İsmail Tunç tarafından öğrencilerimize "Temizlik ve Hijyen" konulu seminer verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Bugün okulumuzda Sosyal Okul Projesi kapsamında, 9 El Sanatları sınıfı öğrencileri tarafından şiir dinletisi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğrenciler arası Dart Turnuvası düzenlendi. Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Ümit Özdemir'e teşekkür ederiz.

May

Sosyal okul Projesi kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenledik. 11. sınıflardan 11/B Çocuk Gelişimi, 10. sınıflardan 10/A Çocuk Gelişimi, 9. sınıflardan ise 9/A Yiyecek İçecek Hizmetleri sınıfı birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında kardeş okulumuz Mülk İlkokulu'nu ziyaret ettik. Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerimiz gösterilerini sergiledi, keyifli anlar yaşandı. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında öğretmenler arası kahvaltı etkinliği düzenledik. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğrenciler arası Karaoke Yarışması düzenledik. Juri üyelerimizin değerlendirmeleri sonucunda Esra Toker adlı öğrencimiz birinci, Özlem Yıldızer adlı öğrencimiz ikinci, Suna Dural adlı öğrencimiz ise üçüncü olmuştur. Yarışmaya katılım cesareti gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sosyal Okul Projesi kapsamında katıldığımız; Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Wushu-Tao Müsabakalarında okulumuzdan Fatma Nur DAŞDELEN adlı öğrencimiz ikinci olmuştur. Kendisini ve emeği geçen hocalarımızı tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.