Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümümüzdeki 12. sınıf öğrencilerimiz bölüm öğretmenlerimizle beraber sinemaya gittiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzun Moda Tasarım Teknolojisi öğretmenleri tarafından Orta Doğu Fuar Merkezi'ne gezi düzenlendi.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine emekli öğretim üyesi  Dr. Celal Pekdoğan beyefendi tarafından "Destansı Antep Savunması" konulu konferans verilmiştir. Kendisine ve bu konferansı düzenleyen kişilere teşekkür ederiz.

Ara

Sosyal Okul Projesi Kapsamında  öğrencilerimiz arasında dart turnuvası düzenlendi. Turnuvada Hanin Muhammed adlı öğrencimiz birinci oldu.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzun El Sanatları Teknolojisi bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından Çocuk Sanat Merkezi'ne gezi düzenlendi.

Ara

Sosyal Okul Projesi Kapsamında okulumuz Moda Tasarım Öğretmenleri ile Moda İşletmeleri Gezisine katıldı.

Ara

Sosyal Okul Projesi kapsamında Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen "Şahinbey Ağıtını Güzel Söyleme Yarışması"na katıldık. Katkısı bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

METEK III Projesi Kapsamında Veli Bilgilendirme Mesleki Rehberlik Toplantısının Gaziantep ayağı okulumuzda gerçekleşti.

Programdan sonra velilerimize yemek ikramında bulunuldu.

Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sosyal okul Projesi kapsamında 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenler korosu eşliğinde etkinliğimiz ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla coşkulu bir kutlama gerçekleştirdik. Akşamına da öğretmenler günü akşam yemeği organizasyonumuz Okulumuza gelen emekli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Ara

Sosyal okul Projesi kapsamında 24 Kasım öğretmenler gününde emekli öğretmenlerimiz okula davet edildi.

Kas

Sosyal okul projesi kapsamında Gaziantep Yesilay şube başkanı Mehmet Kemerli Bey okulumuzda seminer verdi.

Kas

Kardeş okulumuz Aydınlar Ortaokulu Sosyal okul projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Sosyal okul projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine sağlıklı beslenme semineri düzenlenmiştir.