Eyl

Şahinbey Kaymakamımız Sayın Mehmet Emin Taşçı ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Gülistan okulumuz baklava atölyesi ve moda tasarım atölyelerimizi ziyaret edip okulumuz öğretmenleriyle sohbet ettiler.

Ağu

Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'nun okulumuzun ürettiği baklavaların satışı için tahsis ettiği satış ofisimizi ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz bünyesinde bulunan Gaziantep Baklava Atölyesinde kız öğrencilerimiz baklava ustası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ock

Gaziantep Valiliğinin destekleri ile okulumuz bünyesinde yapımı tamamlanan baklava atölyemizi Sayın Valimiz Davut Gül ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Atölyemiz baklava üretimiyle meslek liseleri arasında ilk ve tek olma özelliğine sahip. Deneyimli usta öğreticilerimiz ve öğretmenlerimizle geleceğin kadın baklava ustalarını yetiştirmeye adayız. Öğrencilerimize bu imkanı sunan Sayın Valimiz Davut Gül'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz

Ock

Gaziantep 5. zırhlı tugay komutanları okulumuzu ziyeret ettiler. Kendilerine okulumuzda yapılan üretim faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Atölyelerimizi ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet eden komutanlarımız, öğrencilerimizin çalışmalarına ilgi gösterdi. Değerli komutanlarımıza ziyaretlerimizden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Şahinbey  Belediyemizin desteğiyle 12. Sınıf öğrencilerine yönelik TYT Kazanım Değerlendirme Sınavı İlçe Kaymakamımız Sn. Hayrettin ÇİÇEK, İlçe Belediye Başakanımız Sn. Mehmet TAHMAZOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Erdal KILINÇ'ın katılımıyla okulumuzda uygulandı.